top of page

Betingelser og personvern

Personopplysninger og personvernpolicy

Kaape behandler persondata ifølge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Cookies 

Vi bruker cookies eller informasjonskapsler på våres nettside. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende har besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettstedet vårt basert på den besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Betalingsvilkår

Priser er oppgitt i NOK inkludert 25% merverdiavgift.

Kaape AS er ansvarlig for alle korttransaksjoner gjort gjennom kaape.no.

Godkjent betalingsmetode: Visa

Beløpet reserveres på ditt kort inntil bestillingen er sendt fra oss.

Levering

Når du handler hos oss får du tilsendt bestillingen din med Posten/Bring. Pakken leveres i din postkasse. Du mottar SMS og/eller mail når pakken har ankommet. Vi sender varer fortløpende og pakken vil normalt være fremme hos deg i løpet av 1-4 virkedager. Om pakken ikke er mottatt innen 14 dager, er du selv ansvarlig for å ta kontakt med oss. Etter 30 dager ansees bestillingen som mottatt.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel. Om det skulle skje noe uventet eller om du har spørsmål angående pris send oss kontakt oss ved lilla@kaape.no. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Vi reserverer oss for eventuelle prisforandringer.

Reklamasjonsrett

Dersom varen har mangler eller feil, har du 1 års reklamasjonsrett fra du mottok varen. Ved reklamasjon, send mail til lilla@kaape.no.

Bytterett

I tråd med forbrukerkjøpsloven har du full angrerett i 14 dager etter at bestillingen er mottatt. Angrerettskjema kan lastes ned her og må benyttes ved bruk av angreretten. Varen må være ubrukt, alle merkelapper skal være på, og varen sendes tilbake i original emballasje. Kunden må selv dekke porto hvis varen skal returneres. Du er ansvarlig for pakkens innhold, og at den kommer tilbake til oss når du returnerer varer. 

Du vil motta en bekreftelse på mail når varen er tilbake hos oss, og pengene vil tilbakebetales innen 14 dager.

Dersom du ønsker å bytte en vare, ta kontakt med oss på mail. 

Vi tar følgende forbehold

  • Skrivefeil

  • Farger kan avvike noe, men vi vil alltid sende garn fra samme fargeparti i en strikkepakke

  • Kaape tar ikke ansvar for at bildene kan variere på ulike datamaskiner og skjermer. Ta kontakt med oss hvis du er usikker.

  • Alle størrelsesanbefalinger som oppgis er veiledende, og vil derfor ikke passe alle. Kaape AS kan ikke holdes ansvarlig dersom et produkt ikke passer. Dersom du er usikker på en størrelse, kontakt oss gjerne. 

  • All kundedata oppbevares etter norsk lov, og vil ikke selges/deles uten samtykke. 

Firmaopplysninger

KAAPE AS

Org.nr: 916 875 657

Adresse: Trohaugen 1, 6393 Tomrefjord, Norway

Telefon: + 47 900 87 742

E-post: lilla@kaape.no

bottom of page