top of page
P1280527.jpg
Vi i Kaape har et levende engasjement for tidløst design, men viktigst av alt; vi elsker å skape. Vi startet med et ønske om å utfordre dagens klesindustri, og jobber hver dag for en bærekraftig produksjon. Hos oss får du kåper og andre produkter produsert i slitesterk ull, som varer i generasjoner. Signaturmønstre og levende fargebruk, kombinert med funksjonelle former og materialer av høy kvalitet, resulterer i plagg med hvert sitt unike uttrykk. Vi bruker norske garn og tekstilprodusenter. 
P1250120.jpg

INITIATIVRIK

I Kaape konfronterer vi etablerte sannheter i dagens klesindustri. Vi går fryktløst frem som et godt eksempel i bransjen og viser hvordan det å gå nye veier utvikler tidsriktige arbeidsprosesser. Vi tar bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig mot en etisk og mer miljøvennlig produksjon.

IMG_0277_edited.jpg

I Kaape er vi nevenyttig og viser engasjement til utfordring av eksisterende prosesser. Vi søker alltid etter mer bærekraftige løsninger og forbedringer. Kaape fremmer og deler kunnskap internt og eksternt. Vi dyrker og anerkjenner kreativitet, samtidig som vi viser evne til produktivitet. I Kaape er vi trendsettere, og løfter stolt frem et bærekraftig konsum.

SKAPENDE

IMG_0558.jpg

ÅPEN

I Kaape er vi nysgjerrig på og mottakelig for andres ideer. Vi opptrer sannferdig, viser vilje til og ønske om endring. Vi deler erfaringer på godt og vondt, og tar tak i etiske problemstillinger og utfordringer. Alle ledd i virksomhetens drift og produksjon vises stolt frem som en transparent prosess. Ved å være åpen og ærlig skaper vi troverdighet til bedriften som helhet og medarbeiderne som del av den.

bottom of page