top of page
DSC09562.jpg

SKREDDERSØM PÅ NETT

Skreddersøm på nett!

Send inn dine mål og ønsket farge. Vi har flere restestoffer inne og vil ta videre kontakt på e-post for detaljer. Pris for Inger er 8900,-.

Standerlengde 20 cm fra bakken. 

Takk!

Untitled_Artwork 10.png

Reststoffleverandører

2.jpg

SLETTVOLL

Slettvolls historie startet i 1951, og siden den gang har de latt oss inspirere av ønsket om å forene kvalitet og skjønnhet. Fabrikken vår ligger i møbelbygda Stranda, stedet hvor familiebedriften har sine røtter. 

1.jpg

JARNES

Jarnes Møbler AS er en tradisjonsrik møbelprodusent i møbelbygda Sykkylven på Sunnmøre. Selskapet ble startet i 1996 og produseres sine produkt i sin fabrikk i Hundeidvik med deler produsert i Sykkylven, og leveres med norsk ullstoff fra tradisjonsrike Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS på Lillehammer.

lk hjelle.jpeg

LK HJELLE

Lk Hjelle holder til i Sykkylven og tilbyr et stort utvalg møbler av farger og materialer. Målet deres er er å skape vakre, tidløse skandinaviske møbler - tidløs design. 

Skjermbilde 2023-11-06 kl. 15.20.31.png

TRESFJORD MUSEUM

Et museum drevet på dugnad i Treesfjord i Vestnes kommune. Deler av museumet er dedikert til konfeksjonshistorien i Vestnes og har spart på mengder av stoff fra 50-, 60,- og 70-tallet. 

4.jpg

FORMFIN

Formfin er en møbelprodusent fra Hundeidvika, og siden 1946 har de skapt hygge og meget komfortable møbler med de riktige funksjonene, enten det er for innsiden eller utsiden av boligen. Møblene er kjent for sitt unike design, med sin lange levetid og evne til å glede sin eier eller alle besøkende. 

Tomra-Konfeksjon-LOGO-[Converted].png

TOMRA KONFEKSJON

Tomra Konfeksjon er en profil/produksjonsbedrift i Vestnes kommune med lang historie og tradisjon.

PRODUSERER NÅ I NORGE

Helt siden starten av KAAPE-eventyret tilbake i 2016 har visjon om helnorsk produksjon vært målet. Nå har vi nådd målet og vi produserer i dag i Fiksdal, i Vestnes kommune i Møre og Romsdal. 

DSC09550.jpg
IMG_9856.jpg
bottom of page