top of page

VI BLE ÅRETS INDUSTRIELLE OPPSTARTBEDRIFT 2022🎉

Oppdatert: 28. nov. 2022

Juryens begrunnelse:

«Vinneren av denne kategorien har utmerket seg ved at de skaper vakre, spennende og tildeles tidløse produkter. De bruker design aktivt i utvikling av produkter og demonstrerer et klart designfokus hele veien. De bruker kortreiste materialer som ellers ville blitt kastet. Juryen opplever at de representerer noe annerledes og inspirerende til å tenke muligheter for nye produkter. Det visuelle og språket de bruker forsterker budskapet på en troverdig måte.»

Det var veldig høyt nivå på alle de nominerte i denne kategorien, Syportalen, Exotek, Roge og Motivic labs, så det å vinne prisen som «årets industrielle oppstartsbedrift» setter vi utrolig høyt! Det betyr mye å få en slik anerkjennelse og vi gleder oss til å jobbe videre med Kaape Så håper vi at flere blir med oss å forandre klesindustrien!

Tusen takk for et fantastisk event Industrial Design Conference - IDC Norway💕

Vil også rette en stor takk til Sparebanken Møre for 50 000 kr i forbindelse med prisen, i tillegg til utrolig rådgivning og starthjelp under Næringsteft 2022 tidligere i år! Vi kan med hånden på hjerte anbefale alle oppstartsbedrifter å bli med på dette for fantastisk rådgivning, perspektiver og innspill fra fagfolk, «reality check» og møte flotte folk!

Igjen tusen takk!

Foto: Tone Molnes
Comments


bottom of page