top of page

Vi løfter skreddersøm til nye høyder – Din unike KAAPE venter!

Norsk håndverk har alltid stått sterkt i vårt hjerte hos Kaape, og nå tar vi det et skritt videre. Vi er henrykte over å annonsere vår nyeste tjeneste: skreddersøm på nett, der du får muligheten til å designe din egen unike kåpe med våre bærekraftige reststoffer fra møbelindustrien.


Velg ditt ytterstoff:

Vi har samlet stoffer fra anerkjente møbelprodusenter som Ekornes, Slettvoll, Jarnes, Formfin, og Tresfjord Museum, og nå er det din tur til å velge. Fra myke teksturer til strukturerte mønstre, gi din kåpe et personlig preg ved å velge det ytterstoffet som snakker til deg.
Skreddersydde mål:

Vi tror på klær som passer perfekt. Med vår skreddersøm på nett gir vi deg kontrollen. Enten du foretrekker en avslappet passform eller en mer tettsittende stil, kan du skreddersy målene dine for å sikre at kåpen sitter som den skal. Legg til dine unike preferanser, og vi tar oss av resten.Indre skjønnhet – Velg ditt innerstoff:

Skjønnheten er ikke bare hud dyp – den går til kjernen av ditt plagg. Velg ditt innerstoff og føl hvordan komforten møter stil. Fra luksuriøse silker til varme fleecealternativer, vi har en bred palett å velge fra, slik at du kan lage en kåpe som ikke bare ser fantastisk ut, men også føles fantastisk mot huden.


Fra Dataskjerm til garderobeskap:

Prosessen er enkel – besøk vår nettside, velg ditt ytterstoff, legg inn dine skreddersydde mål, og velg det innerstoffet som snakker til ditt indre moteentusiast. Vår dedikerte skredderteam vil deretter sette i gang med å lage din unike kåpe, skreddersydd spesielt for deg.

Med Kaapes skreddersøm på nett, bringer vi den personlige touchen av håndverk til dine fingertips. Fra historiske g(ull)skatter til skreddersydd eleganse, vi inviterer deg til å være med på denne spennende reisen til å skape en kåpe som er like unik som deg selv.

97 visninger

Comments


bottom of page