top of page

Gjenbrukskveld med KAAPE og venner!

Bli med på en spennende kveld med mote og inspirasjon hos Kaape!
Vi i Kaape ønsker å invitere deg til en kveld fylt med mote, inspirasjon og hyggelig selskap hos våre lokaler på Trohaugen 1 (Copra). På fredag 11. mars vil vi vise frem våre nyeste produkter som er laget av restestoff fra møbelindustrien og sydd i Fiksdal. Disse produktene er både unike og bærekraftige, og vi er sikre på at du vil elske dem like mye som vi gjør.


Men det er ikke alt! Vi har også invitert fem flotte damer som vil selge skattene sine fra egne klesskap. Disse utstillerne vil gi deg muligheten til å få inspirasjon og ideer til hvordan du kan style våre produkter. Vårt fokus på bærekraft og kvalitet gjenspeiles også i valget av våre utstillere. Vi er stolte av å ha med oss følgende damer:

  • Mette Mjelve

  • Heidi Nakken

  • Anne Mari Kleppe

  • Linda Skorgen

  • Randi Osdal

Vi vil sørge for at alle gjester blir godt tatt vare på og vil servere gratis tapas og forfriskninger til de første 50 som kommer. Dette vil være en flott mulighet til å mingle og bli kjent med andre mennesker med samme interesser.


Men det beste av alt? Hvis du er ekstra heldig, kan du ende opp med å få skreddersydd din egen kåpe som passer perfekt til deg - både i form og farge. Vi vil gi deg muligheten til å skape ditt eget unike plagg som du vil elske å bruke igjen og igjen.


Vi i Kaape er virkelig stolte av våre produkter og vår bærekraftige produksjonsprosess. Vi ønsker å dele dette med deg og håper du vil bli med oss på fredag 11. mars fra kl. 18.00 - 21.00 hos Kaape på Trohaugen 1. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Comments


bottom of page